top of page

Sommaren

Updated: Aug 8, 2023

Flytt in i sommarens hetta. Möta det som måste mötas . Sommaren är inte vad sommar var förut för mig. De oändliga vindbrusen från Afrikas kust har bytts ut till längtan efter skog.


De timslånga vinluncherna har blivit samtal och nykteri. Kvällarna lugna och vakande på barn som lever det liv jag en gång gjorde.


Hårda smycken har bytts ut till mjuka. Medvetenhet istället för flykt.


Tidiga morgnar på mattan. Salta tårar när de behövs.

Jag säger ifrån. Drar gränser. Möter nya själar och flätas samman med.


Soluppgångar och solnedgångar. Det känns bättre här nu. Men jag har mycket kvar att lära... myclet kvar att praktisera. Många fler lärdomar att ta in.


Så se ditt liv så. Du lär dig. Du faller. Du bryter ihop. Du reser dig upp. Du går sönder och lagas. Du får erfarenhet och kunskap.


Flätas samman med det liv du är menad att leva -insikten att det är det enda liv du kan leva. Utan att falla. Utan att må dåligt.


Så lev det livet. Va inte rädd. Allt kommer falla på plats. Låt det ska, låt det vibrera. Låt det vara läskigt men fortsätt framåt. Ge inte upp. För bara en människa utan hopp stannar. Och du har hopp. Du har livstrådar kvar att spinna. Så spinn. Lev. Andas. Här och nu. Framåt.


Namaste


150 views0 comments

Recent Posts

See All

Invirad i dun på västkusten

Klockan slår snart tolv och det blir en ny dag. Jag vaknade i i Stockholm på en ö omringad av vatten. En intensiv dag fylld med kvinnors men också med perspektiv och respekt för allt det som kanske in

Sverige under attack

Så var vi där igen. En massiv cyberattack mot svenska myndigheter visar på hur otroligt oskyddade vi är. Hur allt vi har och är utan större problem kan hamna i andras händer. "Vi har inget att dölja"

Comments


Min blogg 3.0

I många år har bloggen varit mitt verktyg. Min dagbok och min terapi. Genom förata bloggen Familjepussel.com, genom Mamma.24 tillbaka till familjepussel för att sedan de senaste 8 åren bloggat tillsammasn med en av mina bästa vänner, Pernilla Wahlgren på hennens bloggbortal. Tiderna förändras men min oassion för det skrivna ordet kommer alltid alltid bestå. När Instagram inte räcker till och när min skrivlust blivit dörstor sjösätter jag nu denna 3.0 som ännu en gren på mitt livsträd. Välkommen

bottom of page