top of page
img_4915.jpg

Retreats & Event

Några gånger per år anordnar jag fantastiska retreats & events runtom i världen. På eventen kan ni förvänta er en yogaklass inpirerat av Hatha yoga och alla nivåer är välkomna. Givetvis guidas du med Silent yoga hörlurar. En unik upplevelse som blivit älskad av tusentals Svenskar.

På vår retreat har vi gemensamma måltider, aktiviteter, meditation- och yogasessioner. Men vi erbjuder även mycket egentid för den som behöver. Detta är en resa för dig som vill varva ned, vila, drömma och boosta energi. Yogan är anpassad för alla nivåer.

 • Ellery Beach House Yoga n Brunch
  sön 19 feb.
  Multiple Dates
  BOKA
  19 feb. 10:00 – 12:00
  Ellery Beach House, Elfviks udde, 181 90 Lidingö, Sverige
  Sagolika Ellery Beach House välkomnar er till en morgon med Silent Yoga & Brunch. Emilia guidar er genom en kraftfull men mjuk klass där alla nivåer är välkomna för att sedan skåla tillsamman i bubbel och njuta av en av Stockholms bästa bruncher med utsikt över havet. Biljetter säljs via hemsidan.
 • Work Out LUND
  lör 11 mars
  11 mars 10:00
  Lund, Helgonavägen 8, 223 62 Lund, Sverige
  En oförglömlig dag på Skånes största träningsevent! En dag fylld med föreläsningar, träning, hälsosam mat, inspiration - och Yoga med Emilia
 • Yogagames Malmö
  lör 13 maj
  13 maj 09:00 – 14 maj 19:00
  Malmö, Malmö, Sverige
  Vi kommer till Yogagames Malmö med Silent Yoga Sweden och Årets yogalärare Emilia Löf Karlsson! Två sagolika klasser på Nordens största yogafestival med fantastik stämning, hälsosam mat, lärare från hela världen - de bästa! - och massor av roliga klasser ! En helg med hälsa och välmående i fokus!
 • 19 maj 16:00 – 21 maj 11:00
  Lindeborgs , NYKYRKA LIDA 1, 611 98 Vrena, Sverige
  Vårt mest hållbara retreat någonsin! Ett retreat som vi tillägnar oss själva. Njut av livet på landet, släpp ned axlarna och andas ut. Emilia hjälper dig att varva ned, ladda om och hitta styrkan från ditt inre inför den hektiska sommaren.
 • Luxery Slotts retreat
  fre 15 sep.
  15 sep. 15:00 – 17 sep. 12:00
  Härckeberga Slott, Häckeberga slott, 247 98 Genarp, Sverige
  Silent Yoga Breathe & Taste är ett unikt tillfälle att uppleva ett av Sveriges vackraste slott. Samtidigt som du tillsammans med Emilia Löf Karlsson blir guidad in i ljus och styrka.
bottom of page