top of page
yoga-2.png

Välkommen!

Jag finns här för att guida, stötta och inspirera dig att bli den lyckligaste, mest harmoniska människan du kan bli. Vi är födda till denna jord för att ge och sprida kärlek. I dagens samhälle mår allt fler människor dåligt.

 

Varför? Jo för vi har slutat lyssna på vår inre röst, vårt “Omn” – den rösten som guidar oss till sann lycka. Nu är det dags att släppa det gamla. Göra slut med skuld, dåligt samvete och krav på att vara en människa du inte vill vara. Och börja leva livet med lycka, kärlek, glädje och harmoni!
 

// Emilia

Min metod

Praktisera inte Prestera

Varsamt guidar jag dig genom yoga och meditation med övningar jag utarbetat för maximal närvaro. Där du som nybörjare eller erfaren får samma möjlighet att utvecklas i samma klass. För yoga är en praktik. 

Yoga är för ALLA.

Kvalité & omtanke

Med den ”vanliga” människan i åtanke har jag skapat retreats där vi praktiserar tusenåriga metoder. Jag ger verktyg att ta med "hem" för vi måste kunna komma tillbaka till våra ”vanliga” liv, inte lämna allt vi har. Bara finjustera detaljerna.

Silent Yoga

Som enda yogalärare i Sverige erbjuder jag event & företagsklasser med koncepter Silent Yoga. Med hjälp av bluetooth av hög kvalité får du möjlighet att vara i din kropp utan störande yttre faktorer.  Detta måste upplevas!

Jag finns här för att guida,

stötta och inspirera dig

Tanken med yoga är att alla kan. Det handlar inte om avancerade asanas (rörelser) utan om din kropp, din andning och din ödmjukhet kring det om pågår på insidan. Att acceptera din kropp, din unika kropp. Våra kroppar är resultatet av hur vi mår. Varifrån vi kommer och vad vi varit med om. Låt därför yogan bli en naturlig plats i ditt liv. I din kropp. Resten löser sig längst vägen.

Ett andetag i taget. Ett steg i taget. Namaste 

Ämnesområde

Tack för ditt meddelande!

yoga-1.png

Jag är av tron på

att det finns något gudomligt,

djupare inom oss alla.

Att vi alla är en del

av något större.

bottom of page