top of page

En vissen blomma

Vi dör och föds tusentals gånger under en livstid. vi bryter upp och lär oss. Vad vi verkligen behöver. Att acceptera. Släppa taget. Tillåta dig själv att upptäcka nya stigar. Växa. Sluta jaga det du aldrig kommer fånga. Eller bli accepterad för.


För allt finns redan där. Inom dig. Är allt. Jag behöver vara. Hela universum lever i mig. Alla drömmar, regnbågar, bäckar fyllda med kristallklart vatten och skönhet . Paradiset. Redan finns. Och har alltid funnits.


Namaste


151 views0 comments

Recent Posts

See All

Invirad i dun på västkusten

Klockan slår snart tolv och det blir en ny dag. Jag vaknade i i Stockholm på en ö omringad av vatten. En intensiv dag fylld med kvinnors men också med perspektiv och respekt för allt det som kanske in

Sverige under attack

Så var vi där igen. En massiv cyberattack mot svenska myndigheter visar på hur otroligt oskyddade vi är. Hur allt vi har och är utan större problem kan hamna i andras händer. "Vi har inget att dölja"

Comments


Min blogg 3.0

I många år har bloggen varit mitt verktyg. Min dagbok och min terapi. Genom förata bloggen Familjepussel.com, genom Mamma.24 tillbaka till familjepussel för att sedan de senaste 8 åren bloggat tillsammasn med en av mina bästa vänner, Pernilla Wahlgren på hennens bloggbortal. Tiderna förändras men min oassion för det skrivna ordet kommer alltid alltid bestå. När Instagram inte räcker till och när min skrivlust blivit dörstor sjösätter jag nu denna 3.0 som ännu en gren på mitt livsträd. Välkommen

bottom of page