top of page

Att flyga

Att flyga...


Året tar sina sista suckar innan det åter skall födas på nytt.


Jag sitter 10 000 meter upp i luften och här älskar jag att vara. Här klarnar alltid mina tankar. Hjärtat är lugnt. Möjligheterna oändliga.


Himlen har alltid varit ”min plats” . Ljuden från motorerna . Ensamheten som jag haft likt en kofta kring axlarna då jag hundratals gånger färdats över jord och hav. Så många varv kring jorden har jag färdats i dessa stålfåglar som människan länge trodde var en fantasi. Att kunna flyga.


Vi går in i ett nytt år. Nya skiftningar och en ny värld fortsätter att födas. Ur aska, krig, bränder, kyla och stormar.


Allt kommer att bli bra. Att födas gör ont. Att leva skall kännas. Och hjärtat är till för att följas.


Så följ ditt hjärta. Våga. Bara Våga. Jag ber dig att våga. 2023.


Sluta älta, tvivla och tänka.


Börja istället fråga vad du behöver. Vart du mår bra. Och gå i den riktningen.


Andas… bara andas…


Försök inte få andra att tycka om dig. Tyck om dig själv. Och ta hand om dig. Du är viktig. Och dem du har omkring dig ser upp till dig. Så var en bra förebild. Va modig. Va snäll. Var ärlig.


Andas… bara andas…

Allt kommer att bli bra ❤️

87 views0 comments

Recent Posts

See All

Invirad i dun på västkusten

Klockan slår snart tolv och det blir en ny dag. Jag vaknade i i Stockholm på en ö omringad av vatten. En intensiv dag fylld med kvinnors men också med perspektiv och respekt för allt det som kanske in

Sverige under attack

Så var vi där igen. En massiv cyberattack mot svenska myndigheter visar på hur otroligt oskyddade vi är. Hur allt vi har och är utan större problem kan hamna i andras händer. "Vi har inget att dölja"

Comentarios


Min blogg 3.0

I många år har bloggen varit mitt verktyg. Min dagbok och min terapi. Genom förata bloggen Familjepussel.com, genom Mamma.24 tillbaka till familjepussel för att sedan de senaste 8 åren bloggat tillsammasn med en av mina bästa vänner, Pernilla Wahlgren på hennens bloggbortal. Tiderna förändras men min oassion för det skrivna ordet kommer alltid alltid bestå. När Instagram inte räcker till och när min skrivlust blivit dörstor sjösätter jag nu denna 3.0 som ännu en gren på mitt livsträd. Välkommen

bottom of page