top of page

Lund

Skåne... Mitt hjärta pulserar. Jag känner det i magen desto närmare jag kommer . . . Jag hör hemma här. Oxå.


Samma känsla uppstår dagarna innan en klass . Jag får vackra trådar av ljus från dem som bokat min klass. Jag väver en matta av ljus och plockar upp det som universum vill att jag ska ge. Till dig. Till oss.


Våren rullar in . Jag har blivit smärtsamt medveten av sanningen bakom Karin Boyes dikt "Visst gör det ont" . Men med denna vår kommer ännu en slöja att falla .


Eller kanske har ett lager av tyngd börjat krackelera . Eller en medvetenhet om vad som känns rätt. Ärligt. Genuint.


Eller... så är jag mer redo nu. Mest redo. Så redo. Tror jag varit rädd. Och rädsla är det som håller oss tillbaka. Och jag kan inte hålla tillbaka längre.


Jag har ett viktigt uppdrag. Alltid haft . Precis som du ❤️ Du är viktigt.


126 views1 comment

Recent Posts

See All

Invirad i dun på västkusten

Klockan slår snart tolv och det blir en ny dag. Jag vaknade i i Stockholm på en ö omringad av vatten. En intensiv dag fylld med kvinnors men också med perspektiv och respekt för allt det som kanske in

Sverige under attack

Så var vi där igen. En massiv cyberattack mot svenska myndigheter visar på hur otroligt oskyddade vi är. Hur allt vi har och är utan större problem kan hamna i andras händer. "Vi har inget att dölja"

1 Comment


Gabriella Körsner
Gabriella Körsner
Mar 12, 2023

Du är viktig ❤️❤️❤️

Like

Min blogg 3.0

I många år har bloggen varit mitt verktyg. Min dagbok och min terapi. Genom förata bloggen Familjepussel.com, genom Mamma.24 tillbaka till familjepussel för att sedan de senaste 8 åren bloggat tillsammasn med en av mina bästa vänner, Pernilla Wahlgren på hennens bloggbortal. Tiderna förändras men min oassion för det skrivna ordet kommer alltid alltid bestå. När Instagram inte räcker till och när min skrivlust blivit dörstor sjösätter jag nu denna 3.0 som ännu en gren på mitt livsträd. Välkommen

bottom of page