top of page
Emilia---5.jpg

Silent Yoga Sweden

Som enda yogalärare i Sverige erbjuder Namaste by Emilia Silent yoga. Ett kocept fött ur Silent Disco där varje individ får ett par trådlösa hörlurlurar för att sedan uppleva hela klassen, personligen guidad i sina hörlurar.

 • Ellery Beach House Yoga n Brunch
  sön 16 apr.
  Multiple Dates
  BOKA
  16 apr. 10:00 – 12:00
  Ellery Beach House, Elfviks udde, 181 90 Lidingö, Sverige
  Sagolika Ellery Beach House välkomnar er till en morgon med Silent Yoga & Brunch. Emilia guidar er genom en kraftfull men mjuk klass där alla nivåer är välkomna för att sedan skåla tillsamman i bubbel och njuta av en av Stockholms bästa bruncher med utsikt över havet. Biljetter säljs via hemsidan.
 • Yogagames Malmö
  lör 13 maj
  13 maj 09:00 – 14 maj 19:00
  Malmö, Malmö, Sverige
  Vi kommer till Yogagames Malmö med Silent Yoga Sweden och Årets yogalärare Emilia Löf Karlsson! Två sagolika klasser på Nordens största yogafestival med fantastik stämning, hälsosam mat, lärare från hela världen - de bästa! - och massor av roliga klasser ! En helg med hälsa och välmående i fokus!
 • 19 maj 16:00 – 21 maj 11:00
  Lindeborgs , NYKYRKA LIDA 1, 611 98 Vrena, Sverige
  Vårt mest hållbara retreat någonsin! Ett retreat som vi tillägnar oss själva. Njut av livet på landet, släpp ned axlarna och andas ut. Emilia hjälper dig att varva ned, ladda om och hitta styrkan från ditt inre inför den hektiska sommaren.
 • Luxery Slotts retreat
  fre 15 sep.
  15 sep. 15:00 – 17 sep. 12:00
  Härckeberga Slott, Häckeberga slott, 247 98 Genarp, Sverige
  Silent Yoga Breathe & Taste är ett unikt tillfälle att uppleva ett av Sveriges vackraste slott. Samtidigt som du tillsammans med Emilia Löf Karlsson blir guidad in i ljus och styrka.
bottom of page