top of page

Mindful Saturday

NAMASTE BY EMILIA kommer till STENUNGSUND | 9 MARS Mindful Saturday med Namaste By Emilia Välkommen till en förtrollande lördag fylld med yoga, gemenskap och självutveckling.

Registration is closed
See other events
Mindful Saturday
Mindful Saturday

Tid & Plats

09 mars 2024 10:00 – 18:00

Stenungsbaden Yacht Club, Södra Stenungsön, 444 48 Stenungsund, Sverige

Om eventet

NAMASTE BY EMILIA | 9 MARS

Mindful Saturday med Namaste By Emilia

Välkommen till en förtrollande lördag fylld med yoga, gemenskap och självutveckling. Emilia, en erfaren yogainstruktör som introducerade Silent Yoga till Sverige år 2018, kommer att guida oss genom en oförglömlig upplevelse från kroppens djupaste inre till drömmarnas högsta höjder.

 

Dagens schema:

10:30 – 12:00  |  Yogapass

Inled dagen med harmoniska rörelser, skön musik och Emilias vägledning. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren yogi, kommer passet att anpassas för alla nivåer för att skapa en balans mellan kropp och sinne.

 

12:30 – 13:45  |  Härlig lunch

Efter det uppfriskande yogapasset serveras en läcker och näringsrik lunch för att fylla på energireserverna och ge näring åt kroppen.

 

14:00 – 15:50  |  Visionboard workshop

Eftermiddagen ägnas åt att skapa din personliga vision över framtiden. Material tillhandahålls för att hjälpa dig gestalta dina drömmar. En kreativ och inspirerande stund där du kan reflektera över dina mål och skapa en vägkarta för ditt framtida jag.

Share This Event

bottom of page