top of page

Healthy Soulfood & Silent Yoga

Vi har den stora äran att bjuda in er till magiska Villa Strömsfors och två oförglömliga dygn. Boende 2 nätter på Villa Strömsfors, all mat & dryck, meditation & yoga med Emilia, matlagning med Lisa, workshop och inspirationsstund. Alla får varsin kokbok. Samt gåvopaket!

Registration is Closed
See other events
Healthy Soulfood & Silent Yoga
Healthy Soulfood & Silent Yoga

Tid & Plats

16 apr. 2021 15:00 – 18 apr. 2021 12:30

Villa Strömsfors, Villa Strömsfors 1, 512 92 Svenljunga, Sweden

Om eventet

Vi har den stora äran att bjuda in er till magiska Villa Strömsfors och två oförglömligt dygn. Tillsammans yogar vi, mediterar och njuter av hälsosam soul food. Vi börjar retreatet med skön yoga (anpassad för alla nivåer) tillsammans med årets yogalärare Emilia Löf Karlsson. Därefter skålar vi i ekologiskt vin och njuter av lite ljuvligt snacks tillagat av underbara Lisa Lemke.

När skymningen faller möts vi alla i det vackra köket för att tillsammans guidas genom en oförglömlig matresa där vi alla får vara med och tillaga kvällens middag tillsammans med Lisa.  Vi avrundar med en sould food meditation med Emilia och  njuter därefter av maten tillsammans. Kvällen avrundas i salongen med en varm kopp té innan du får krypa ned mellan nymanglade lakan i något av de unikt inredda rummen.

Morgonen börjar med skön gående meditation i silent-hörlurar för att sedan avsluta med ett yogapass. Sedan intas en hälsosam frukost fylld med näringsrika ingredienser. Efter frukost väntar en spännande work shop och föreläsning. Kvinnokraft och inspirationsstund med Emilia och Lisa. Framför en vidunderlig utsikt serveras lunch i salongen.

En fantastisk chans att tillbringa ett dygn på ett magiskt ställe som vi har helt för oss själva, tillsammans med urstarka kvinnor som inspirerar och motiverar.

Inkluderar: boende 2 natt på Villa Strömsfors (del i dubbelrum), all mat & dryck, meditation & yoga med Emilia, matlagning med Lisa, workshop och inspirationsstund med Emilia & Lisa. Alla deltagare får varsin kokbok.

Share This Event

bottom of page