top of page

Släpp det gamla och välkomna det okända

De flesta av oss drömmer. Vi drömmer om att ha det vi inte har. Att resa dit vi inte har råd. Känna trygghet när vi kanske ändå har det ganska bra. Vi drömmer om att våga. Våga följa drömmarna. Våga sluta med det vi inte tycker om. Våga säga emot. Våga att våga.


Jag har en övning jag brukar köra med mina yogisar ibland.


Den är simpel . Men effektiv.


Vad skulle ditt 100 Åriga jag säga till dig i den här situationen?


Där har du svaret.


Punkt .


Vi tror att allt måste vara perfekt innan vinkar gå vidare till nästa fas. Men faktum är att det är fel. Inget är någonsin perfekt. När vi har allt oroar vi oss för att vi har det för bra. Och när vi når ett mål så njuter vi sällan utan börjar genast jaga nästa.


Faktum är att pengar tar slut och kärlekar dör . Sparkapital skapar lugn men då drabbas vi av nått annat. Är vi friska drömmer vi om ovesäntligheter och är vi sjuka vill vi bara vara friska.


Ditt hundraår jag är klok. Så lyssna. Och gör. För du vet inte om du hinner bli hundra. Så LEV.119 views0 comments

Recent Posts

See All

Invirad i dun på västkusten

Klockan slår snart tolv och det blir en ny dag. Jag vaknade i i Stockholm på en ö omringad av vatten. En intensiv dag fylld med kvinnors men också med perspektiv och respekt för allt det som kanske in

Sverige under attack

Så var vi där igen. En massiv cyberattack mot svenska myndigheter visar på hur otroligt oskyddade vi är. Hur allt vi har och är utan större problem kan hamna i andras händer. "Vi har inget att dölja"

Comments


Min blogg 3.0

I många år har bloggen varit mitt verktyg. Min dagbok och min terapi. Genom förata bloggen Familjepussel.com, genom Mamma.24 tillbaka till familjepussel för att sedan de senaste 8 åren bloggat tillsammasn med en av mina bästa vänner, Pernilla Wahlgren på hennens bloggbortal. Tiderna förändras men min oassion för det skrivna ordet kommer alltid alltid bestå. När Instagram inte räcker till och när min skrivlust blivit dörstor sjösätter jag nu denna 3.0 som ännu en gren på mitt livsträd. Välkommen

bottom of page