top of page

Retreat i ÄlvkarlebyFörsta advent. Omfamnade och slutna i ett täcke utav snö fick jag tillsammans med mina underbara deltagare får öppna våra hjärtan och sätta intentionen för december månad. Jag är så oerhört stolt över alla deltagare och deras mod värme och kärlek som dom visar sig själv och varandra.Jag har hållt retreat i sju år. Det varit de bästa sju åren i mitt liv. Varje gång jag satt mig ner på mattan så har rösten inom mig högt och tydligt Sagt att här är din plats på jorden.Helgen i Älvkarleby har varit magisk. Att möta människor där ni är att få varsamt guidaer genom rörelse som alla kan vara med på oavsett om du har yogat massor eller ingenting alls. Att se människor, ensamma och växa i tystnad men också se par och vänner dela en stund på jorden liknar unik snöflinga som varsamt dalar ner ifrån himlen. Helgen har varit fylld med god mat - Julstämning som vi själva har fått styra över.


Praktiken på mattan helt utan prestige och krav, vacker musik och ett vinterlandskap som plockat ur den vackraste av Carl Larsson målningar eller Elsa Beskow böcker.


Jag kan inte önska mig någonting mer 💖 ni tror att jag hjälper er men sanningen är att ni hjälper mig och tillsammans tar vi oss Framåt. Jag ger er penslarna men måla färgen den äger ni själva. Ni bestämmer hur ni ska måla era tavlor och ni bestämmer vart ni ska lägga eran energi. Mina retreat är till för att påminnas. Mina retreater till för att väcka det som redan finns i er. Det är därför jag jag älskar att göra det jag gör!

Nu trappar jag ner på arbetet - Och ser fram emot en lugn december med fina möten på mattan och en spännande resa till Kap Verde i februari. Jag och min fina kollega Ulrika kommer släppa våren och sommarens höjdpunkter i januari. Se till att anmäla dig till nyhetsbrevet så du inte missar någonting då mina dagar på sociala medier succesivt fasas ut.


Missa inte heller att bli medlem på min plattform Namaste By Emilia on Demand där du får tillgång till massor av material 💖💖 Med koden Emilia20 får du 20% rabatt första månaden 💖💞 Pröva!All kärlek till dig från Mig

157 views1 comment

Recent Posts

See All

Invirad i dun på västkusten

Klockan slår snart tolv och det blir en ny dag. Jag vaknade i i Stockholm på en ö omringad av vatten. En intensiv dag fylld med kvinnors men också med perspektiv och respekt för allt det som kanske in

Sverige under attack

Så var vi där igen. En massiv cyberattack mot svenska myndigheter visar på hur otroligt oskyddade vi är. Hur allt vi har och är utan större problem kan hamna i andras händer. "Vi har inget att dölja"

1 Comment


Eleonor
Eleonor
Dec 03, 2023

Åh all kärlek från oss till dig. Jag, Annica och Hanna kastades ut i verkligheten och står nu på Uppsala station och undrar vad som hände? Var denna helgen verklig? 🥰🌟🕯️🙏🏻 Såklart den var, men nu måste vi hem och landa lite, bearbeta och känna. Det har varit ljuvligt och magiskt på alla sätt. Kärlek och kramar från Eleonor ❤️

Like

Min blogg 3.0

I många år har bloggen varit mitt verktyg. Min dagbok och min terapi. Genom förata bloggen Familjepussel.com, genom Mamma.24 tillbaka till familjepussel för att sedan de senaste 8 åren bloggat tillsammasn med en av mina bästa vänner, Pernilla Wahlgren på hennens bloggbortal. Tiderna förändras men min oassion för det skrivna ordet kommer alltid alltid bestå. När Instagram inte räcker till och när min skrivlust blivit dörstor sjösätter jag nu denna 3.0 som ännu en gren på mitt livsträd. Välkommen

bottom of page