top of page

Månförmörkelse i mitt tecken

12:02 idag blev månen mörk i mitt tecken. Det är omvälvande förändringar i görningen och jag började morgonen med att knäcka nacken .


Men härifrån kommer allt bara bli bättre. Jag följer mitt hjärtats ljus och dragningskraft. Jag kan inte hålla emot utan måste girigt dricka ur den okända bägaren samtidigt som jag redan lever min framtid. Alltid gjort.


Jag ser, känner, bestämmer och gör. Eller hör. Eller både och.


För att kunna expandera måste vi brinna om och om igen. Låta årstiderna skifta och förmultna likt löven på marken just nu. Låta de isande vindarna ta tag i oss.

Föra oss långt ut på de stormande haven där vågorna är skyhöga och skummet aldrig slutar skumma. Där kan vi känna kroppen domna och själen frysa till is. För att sedan ännu en gång låta vindarna ta oss tillbaka mot land. Låta isen bli till vatten som släcker elden. Låta askan ge näring till det nya som gror. Låta solens strålar torka oss upp och känna hur växtvärken får våra sköra klorofyll att vibrera av lust.


Låta rötterna långsamt fastna i ny jord och känna höjden ta fart in i nya äventyr. Lapa värmen som kommer med modets vingslag och njuta av diamanter som blir där kol en gång legat.


För att sedan åter igen känna de blöta vindarna dra förbi och förbereda oss för ännu en höst.


Allt är ett kretslopp. Du är en del av allt. Så var. Just det. En del. En skärva. En pusselbit.


Du är jordad. Du är hel. Du är allt du bör vara 🤍


112 views0 comments

Recent Posts

See All

Min blogg 3.0

Läs mer

I många år har bloggen varit mitt verktyg. Min dagbok och min terapi. Genom förata bloggen Familjepussel.com, genom Mamma.24 tillbaka till familjepussel för att sedan de senaste 8 åren bloggat tillsammasn med en av mina bästa vänner, Pernilla Wahlgren på hennens bloggbortal. Tiderna förändras men min oassion för det skrivna ordet kommer alltid alltid bestå. När Instagram inte räcker till och när min skrivlust blivit dörstor sjösätter jag nu denna 3.0 som ännu en gren på mitt livsträd. Välkommen

bottom of page