top of page

Kraften inifrån

Jorden vibrerar. Människor vaknar och jag står redo att guida.


Senast vi upplevde dessa kraftiga energier var på 1700-talet när både franska och amerikanska revolutionen ägde rum ! Hur häftigt!!!


Men FRIHET kräver KRAFT. Och kraft är sällan något som sker i stillhet. Så var beredd. Men inte rädd. Oroa dig inte. Andas. Överreagera inte. "Köp" inte rädsla och oron som basunerar ut. Stå i ditt ljus. För er som mött mig senaste åren - MOUNTEN POSE ;) Händerna mot framtiden. Fötterna grundade i numret. Ett andetag i taget. En tanke i taget.


Vila. Låt det ta tid. Va i naturen. Ät hälsosamt och medvetet ( varifrån kommer det du stoppar i munnen ) Omge dig med dem som ger , inte tar 🙏🏽 Men kom ihåg att det alltid är du som styr. Du som ger bort. Du som väljer. FRIHET.


Namaste


52 views0 comments

Recent Posts

See All

Nyårskrönika

Årskrönika Då var det dags igen. 2023 var ett brutalt år för mig på så många sätt. Det började med avgrundsdjup chock. Därefter va hela våren ett vakuum. Jag minns inte sist jag mått så dåligt. Trots

Min blogg 3.0

Läs mer

I många år har bloggen varit mitt verktyg. Min dagbok och min terapi. Genom förata bloggen Familjepussel.com, genom Mamma.24 tillbaka till familjepussel för att sedan de senaste 8 åren bloggat tillsammasn med en av mina bästa vänner, Pernilla Wahlgren på hennens bloggbortal. Tiderna förändras men min oassion för det skrivna ordet kommer alltid alltid bestå. När Instagram inte räcker till och när min skrivlust blivit dörstor sjösätter jag nu denna 3.0 som ännu en gren på mitt livsträd. Välkommen

bottom of page