top of page

Jag är tillbaka

Updated: Nov 8, 2022

Jag har alltid använt pennan. Eller egentligen måste jag redan här rätta mig själv. Tagnentbordet. Och inte ens det kan jag stava till. Där jag har alltid haft svårt för bokstäver, men aldrig för ord. Minns alltid melodin av ett ord, men aldrig hur det stavas. Ord har alltid varit en slags visa för mig. En sång som alltid dyker upp i skogen, på natten eller när jag undervisar. När orden kommer kan jag inte låta bli att skriva ner dem. Eller som i dagens virala värld - Säga dem.


Det här är INTE EN BLOGG.


Det här är mina berättelser. Mina skiftningar och mina kanaliserade upplevelser av verkligheten vi står i.


Rösten har alltid varit mitt tryggaste vapen. Eller kanska ska jag säga hamn. Min stilla vik där vågorna glittrar lugn och orden likt trollsländor sveper över vattenytan.

Jag kan helt enkelt inte sluta skriva.


Så här är jag. Drygt 6 månader och några dagar efter att jag skrev mitt sista blogginlägg hos Pernilla. Där kommer mitt bloggarkiv såklart ligga kvar , för det här är inte en blogg . Här kommer ni få följa en annan resa. Inte mitt liv. Utan mina ord


<3


134 views0 comments

Recent Posts

See All

Invirad i dun på västkusten

Klockan slår snart tolv och det blir en ny dag. Jag vaknade i i Stockholm på en ö omringad av vatten. En intensiv dag fylld med kvinnors men också med perspektiv och respekt för allt det som kanske in

Sverige under attack

Så var vi där igen. En massiv cyberattack mot svenska myndigheter visar på hur otroligt oskyddade vi är. Hur allt vi har och är utan större problem kan hamna i andras händer. "Vi har inget att dölja"

Comments


Min blogg 3.0

I många år har bloggen varit mitt verktyg. Min dagbok och min terapi. Genom förata bloggen Familjepussel.com, genom Mamma.24 tillbaka till familjepussel för att sedan de senaste 8 åren bloggat tillsammasn med en av mina bästa vänner, Pernilla Wahlgren på hennens bloggbortal. Tiderna förändras men min oassion för det skrivna ordet kommer alltid alltid bestå. När Instagram inte räcker till och när min skrivlust blivit dörstor sjösätter jag nu denna 3.0 som ännu en gren på mitt livsträd. Välkommen

bottom of page