top of page

Invirad i dun på västkustenKlockan slår snart tolv och det blir en ny dag. Jag vaknade i i Stockholm på en ö omringad av vatten. En intensiv dag fylld med kvinnors men också med perspektiv och respekt för allt det som kanske inte är så perfekt som det ser ut när vi hyllar varandra. Gasen i botten för att landa på underbara vackra stenungsbaden och detta sagolika SPA hotell.


I receptionen välkomnas jag med öppen famn och en god räksmörgås som ser på västkusten. Adrenalinet efter bilkörningen pulserar mina ådror så jag jag bestämde mig för att vira in mig i det sköna duntäcket och slå mig ner på en skinn puff. Rummet är stort och luftigt med utsikt över vattnet och platsen där jag i sommar ska få guidaer på min sommarturné. Mitt rum har ett sagolikt panorama fönster där jag nu sitter invirad och tittar på stjärnorna för att låta John blund strax komma på besök.


Jag är lycklig när jag får arbeta med det här. Jag är lycklig när jag får möta nya platser och generösa människor som bjuder in mig. Som tillsammans med mig vill hjälpa mänskligheten. Jag känner mig lycklig när jag sitter på golvet och äter min räksmörgås i kunskapen om Att jag imorgon ska få hjälpa fler att att hitta sitt inre ljus. När jag får göra det här så har jag jag verkligen mitt dröm jobb.


Däremellan står jag i vakuum. Försöker vara i en värld jag inte längre vill tillhöra. En värld som känns på låsas. Samtidigt som jag älskar allt som pågår mellan mina sessions så är det ändå innan, under och efter mina session som jag lever - här får jag leva. Här vill jag vara. Och vakuumet behövs för att jag ska kunna stråla , ge näring och hjälpa er växa ❤️


Tack 🙏🏽 och godnatt 🐉

51 views0 comments

Recent Posts

See All

Sverige under attack

Så var vi där igen. En massiv cyberattack mot svenska myndigheter visar på hur otroligt oskyddade vi är. Hur allt vi har och är utan större problem kan hamna i andras händer. "Vi har inget att dölja"

Comentários


Min blogg 3.0

I många år har bloggen varit mitt verktyg. Min dagbok och min terapi. Genom förata bloggen Familjepussel.com, genom Mamma.24 tillbaka till familjepussel för att sedan de senaste 8 åren bloggat tillsammasn med en av mina bästa vänner, Pernilla Wahlgren på hennens bloggbortal. Tiderna förändras men min oassion för det skrivna ordet kommer alltid alltid bestå. När Instagram inte räcker till och när min skrivlust blivit dörstor sjösätter jag nu denna 3.0 som ännu en gren på mitt livsträd. Välkommen

bottom of page