top of page

I paradiset på jorden


Jag befinner mig på en plats jag i mina drömmar sett och känt länge men aldrig besökt med min fysiska kropp - för än nu.


I hjärtat av Österlen ligger den plats som jag från och med nu kommer återvända till om och om igen.Självfallet är det Miriam som håller retreatet som skapat magin jag just nu står i. Men oxå Giggi som driver stället med sin mamma.

Det är så många kraft platser att min kropp vibrerar. Jag känner det på utsidan och upplever det på insidan.


2016 var jag i Frankrike , i Biarritz . Där fick jag en uppenbarelse . Nu är det dags igen . Jag känner igen känslan. Magin . Kraften.Min inre kraft 🩵 Jag är hel.


56 views0 comments

Recent Posts

See All

Invirad i dun på västkusten

Klockan slår snart tolv och det blir en ny dag. Jag vaknade i i Stockholm på en ö omringad av vatten. En intensiv dag fylld med kvinnors men också med perspektiv och respekt för allt det som kanske in

Sverige under attack

Så var vi där igen. En massiv cyberattack mot svenska myndigheter visar på hur otroligt oskyddade vi är. Hur allt vi har och är utan större problem kan hamna i andras händer. "Vi har inget att dölja"

Comments


Min blogg 3.0

I många år har bloggen varit mitt verktyg. Min dagbok och min terapi. Genom förata bloggen Familjepussel.com, genom Mamma.24 tillbaka till familjepussel för att sedan de senaste 8 åren bloggat tillsammasn med en av mina bästa vänner, Pernilla Wahlgren på hennens bloggbortal. Tiderna förändras men min oassion för det skrivna ordet kommer alltid alltid bestå. När Instagram inte räcker till och när min skrivlust blivit dörstor sjösätter jag nu denna 3.0 som ännu en gren på mitt livsträd. Välkommen

bottom of page