top of page

I huvudet på en entreprenör

Att vara modig. Att våga hoppa. Att följa hjärtat. Att vara rädd. Frustrerad.


Glad.


Jag hade aldrig kommit så här långt utan galenskap. Hopp. Envishet och det jag gör bäst. Vara mig själv.


Inte heller utan de fantastiska kvinnorna som läser detta just nu. För ni är så viktiga för mig. För er fortsätter jag att kriga. Utveckla och våga.


Jag tvivlar. Men låter inte. Kommer inte låta tvivlet få ta mig i sitt järngrepp. Jag kommer stå upp. Inte låta gamla ärr skava. Inte låta andra tala om hur jag ska göra eller inte göra min dröm. Jag ska drömma större. Mer intensivt. Kaxigare.


Universum. Te oss alltid dit vi ska . Ibland via detours. Det är okej. Vi hanterar dem. Tar oss framåt. Vidare. Inga drömmar är raka. Ung vägar utan hål. Men varje dag är en dag närmare . Det vi ska ha. Det vi ska göra. Det vi är. Det vi ska vara.


OSS själva 💖


63 views0 comments

Recent Posts

See All

Invirad i dun på västkusten

Klockan slår snart tolv och det blir en ny dag. Jag vaknade i i Stockholm på en ö omringad av vatten. En intensiv dag fylld med kvinnors men också med perspektiv och respekt för allt det som kanske in

Sverige under attack

Så var vi där igen. En massiv cyberattack mot svenska myndigheter visar på hur otroligt oskyddade vi är. Hur allt vi har och är utan större problem kan hamna i andras händer. "Vi har inget att dölja"

Comments


Min blogg 3.0

I många år har bloggen varit mitt verktyg. Min dagbok och min terapi. Genom förata bloggen Familjepussel.com, genom Mamma.24 tillbaka till familjepussel för att sedan de senaste 8 åren bloggat tillsammasn med en av mina bästa vänner, Pernilla Wahlgren på hennens bloggbortal. Tiderna förändras men min oassion för det skrivna ordet kommer alltid alltid bestå. När Instagram inte räcker till och när min skrivlust blivit dörstor sjösätter jag nu denna 3.0 som ännu en gren på mitt livsträd. Välkommen

bottom of page