top of page

Högt över molnen… igenJag har vaknat … jag har tagit tillbaka makten över det jag älskar mest … Att få möta er … att få blåsa liv i er glöd. Att hjälpa er läka era sår. Att guida er in på nya vägar men som leder exakt dit du behöver vara .


Jag har gråtit så mycket . Varit chockad över hur mycket kärlek och omtanke jag gett. Att jag måste leva det jag ska undervisa i. Att jag inte kan vara helt sann med er . För än jag är sann emot mig själv.


Och nu står jag exakt där jag ska. För att ni kommer. För att ni öppnar era hjärtan . För att ni låter mig vara. Så jag kan göra det jag är här för att göra. Att ni GER och tror att det är JAG som gör det. Jag ger inte. Jag bara PÅMINNER ER. Om det ni redan vet .


Att se era salta tårar. Se in i era själar. Få nysta upp de knutar som ni varsamt knutit runt era innersta rum. Att få hålla er hand. Att få andas samma luft som ni.


Jag är så tacksam att jag får vara här med er.


Att ni litar på mig. Att ni är villiga att pröva. Att ni gång på gång kommer. Och att ni nya faller rakt in i det vackraste av blomsterängar . Eran egen. Och låter mig se er börja blomstra 🙏🏽🙏🏽


Jag behövde den här helgen. Jag behövde åter igen få hålla er hand så jag kan hålla min egna.


Extra kärlek till Mathias och Nordic Wellness . Till er som kom fram och gav ett frö av ert liv. Era berättelser och era ord. Jag varsamt tar dem med mig och planterar dem i min trädgård.


Jag hoppas få se er alla igen - snart ❤️❤️❤️ Kanske redan i sommar ❤️135 views0 comments

Recent Posts

See All

Invirad i dun på västkusten

Klockan slår snart tolv och det blir en ny dag. Jag vaknade i i Stockholm på en ö omringad av vatten. En intensiv dag fylld med kvinnors men också med perspektiv och respekt för allt det som kanske in

Sverige under attack

Så var vi där igen. En massiv cyberattack mot svenska myndigheter visar på hur otroligt oskyddade vi är. Hur allt vi har och är utan större problem kan hamna i andras händer. "Vi har inget att dölja"

Comments


Min blogg 3.0

I många år har bloggen varit mitt verktyg. Min dagbok och min terapi. Genom förata bloggen Familjepussel.com, genom Mamma.24 tillbaka till familjepussel för att sedan de senaste 8 åren bloggat tillsammasn med en av mina bästa vänner, Pernilla Wahlgren på hennens bloggbortal. Tiderna förändras men min oassion för det skrivna ordet kommer alltid alltid bestå. När Instagram inte räcker till och när min skrivlust blivit dörstor sjösätter jag nu denna 3.0 som ännu en gren på mitt livsträd. Välkommen

bottom of page