top of page

Ett andetag i taget motströms

Minutrar blir till timmar. Timmar blir till dagar. Dagar blir till veckor. Veckor blir till månader. Månader till år. År till ett liv.


Jorden genomgår stora förändringar men också människorna som går på henne.


Jag är väldigt påverkad av detta.


Efter min "pension" från medievärlden och steget fullt ut i skogen ( haha ) så känner jag mig mer tillfreds. Mer "jag" Även om planen på en exit ut ur den värld jag så länge tillhördt varit målet hela tiden, så behövde jag "känna" mig klar. Redo. Första visionen kom vid 30. En röst sa 10 år. En annan sa ett jobb. Men precis som med alla "visions" så kan de ibland vara svårtolkade men med facit i hand har allt blivit som det ska. Varje gång . Allt blev som det skulle.


Jag är lycklig. Jag är hel. Jag är "jag" Jag har nyktrat till. Jag ser klarare. Jag är fri. Fri att ta ledigt. Fri att säga ja. Sätta mig själv i första rummet. Jag är här i ljus. Jag är här för att påverka andra genom goda handlingar och guidade viskningar.


Jag är tacksam. Jag är din.68 views0 comments

Recent Posts

See All

Invirad i dun på västkusten

Klockan slår snart tolv och det blir en ny dag. Jag vaknade i i Stockholm på en ö omringad av vatten. En intensiv dag fylld med kvinnors men också med perspektiv och respekt för allt det som kanske in

Sverige under attack

Så var vi där igen. En massiv cyberattack mot svenska myndigheter visar på hur otroligt oskyddade vi är. Hur allt vi har och är utan större problem kan hamna i andras händer. "Vi har inget att dölja"

Commentaires


Min blogg 3.0

I många år har bloggen varit mitt verktyg. Min dagbok och min terapi. Genom förata bloggen Familjepussel.com, genom Mamma.24 tillbaka till familjepussel för att sedan de senaste 8 åren bloggat tillsammasn med en av mina bästa vänner, Pernilla Wahlgren på hennens bloggbortal. Tiderna förändras men min oassion för det skrivna ordet kommer alltid alltid bestå. När Instagram inte räcker till och när min skrivlust blivit dörstor sjösätter jag nu denna 3.0 som ännu en gren på mitt livsträd. Välkommen

bottom of page