top of page

20år av sociala medier


När jag var 20 År började jag jobba med sociala medier. Med magasin, texter, strategier och reklam. .


Det växte snabbt till ett yrke där jag hjälpte bloggare, digitala plattformar och företag att etablera sig och växa på nätet.


Någonstans runt 26 år stod jag på toppen av vad man kan säga ett isberg av succé och drömmar.


Runt 30 bestämde jag mig för att ett till media jobb har jag i kroppen. Om 10 år ska jag sluta.


Jag var med i lindan av Nyheter24 med mina älskade vänner Patrik Sandberg och Douglas Roose och skapade specialsajter långt innan Aftonbladet och Expressen kunde stava till conntent eller marknadsföring på nätet.


Brann för experter, forum och specialister på Sveriges största sajt - familjeliv. Växlade rollen som ansvarig för familjepaketen Allt för föräldrar med hundratals bloggare att ta hand om. För att sedan landa i den fantastiska världen med Pernilla Wahlgren och och bygga upp ett varumärke, en digital dröm och min bästa vän. Samtidigt som jag byggt upp en andlig utveckling och karriär för att kunna ta avstampet och serva jorden.


Idag fyller jag 40 År och sorgearbetet och rädslan att inte klara av övergången mellan mina två världar som jag varsamt, slitsamt och hårt arbetat emot är här. Jag har haft hjärtklappning. Ifrågasatt men alltid vetat. Att dagen skulle komma. Att allt har ett slut för att något annat ska kunna ta vid . Den dagen är nu här.


Idag postar jag mina sista inlägg. Reels och händelser fin as kvar - men kommer fyllas av det som är mitt nya liv. Mitt kall att hjälpa ER. Borta är vardagens "titta vad jag gör" Utan här kommer du få inspiration, LIVES med meditationer och händelser från mina event.


Jag vill inte kliva in i 20 år av mer sociala medier utan kliva av och kliva upp.


Man kan alltid skicka meddelanden. Alltid komma på mina event. Alltid träffa mig. Men inlägg och vardagens bestyr är från och med idag borta. Jag har postat mitt sista inlägg innan dagen är slut.


För att leva autentiskt måste jag nu också stå för vad jag tror på. Det sanna livet. Det som pågår utanför den värld som jag var en del av att bygga upp, och sedan bli en del av.Jag har försöjt mig och andra bra på dessa plattformar. Men för mig är det nu över. Jag går i pension. Från scrollandet och de onödiga inläggen som bara jagar bekräftelse. Från och med idag får man följa min nya resa. Komma på mina resor, uppleva mig live. Ärligt. Sant. På riktigt.


Det går också bra att maila ;) skriva ett brev eller ringa mig 🙏🏽


Sat chit Ananda

  • Sat: True Existence.

  • Chit : True Awareness

  • Ananda: gives you bliss or fullness


179 views4 comments

Recent Posts

See All

Invirad i dun på västkusten

Klockan slår snart tolv och det blir en ny dag. Jag vaknade i i Stockholm på en ö omringad av vatten. En intensiv dag fylld med kvinnors men också med perspektiv och respekt för allt det som kanske in

Sverige under attack

Så var vi där igen. En massiv cyberattack mot svenska myndigheter visar på hur otroligt oskyddade vi är. Hur allt vi har och är utan större problem kan hamna i andras händer. "Vi har inget att dölja"

4件のコメント


Älskade dotter bara det bästa♥️♥️♥️

いいね!

Beatrice Lundqvist
Beatrice Lundqvist
2023年5月08日

Wow Emilia, sådan inspiration du är!!! 🙏🏻

Får mig att tänka till! 💕

40 år är så coolt… i’m there…💃💃😘 Grattis!!!🥳

いいね!

Fina fina du! Det beröm mig otroligt mycket det du skriver och jag hyllar ditt mod och kraft att byta riktning. att lyssna på sitt inte har DU lärt mig att värdesätta jaget och inte springa efter något annat. Tack Emilia och våra vägar hoppas jag möt igen med yoga och meditation. vi möts i livet🙏🏻

kärlek till dig❤️

いいね!

Gabriella Körsner
Gabriella Körsner
2023年5月08日

Du är så fantastisk!! Tack för det här och allt du gör ❤️❤️❤️

いいね!

Min blogg 3.0

I många år har bloggen varit mitt verktyg. Min dagbok och min terapi. Genom förata bloggen Familjepussel.com, genom Mamma.24 tillbaka till familjepussel för att sedan de senaste 8 åren bloggat tillsammasn med en av mina bästa vänner, Pernilla Wahlgren på hennens bloggbortal. Tiderna förändras men min oassion för det skrivna ordet kommer alltid alltid bestå. När Instagram inte räcker till och när min skrivlust blivit dörstor sjösätter jag nu denna 3.0 som ännu en gren på mitt livsträd. Välkommen

bottom of page