Namaste vid Comosjön

Detta är en resa för dig som vill varva ned, vila, drömma, boosta. Vi har gemensamma måltider, meditation- och yogasessioner. Vi erbjuder valfria aktiviteter och även mycket egentid för den som behöver vid den italienska drömmen Relais Villa Vittoria. Pris: 16 995 SEK (flyg tillkommer)

Namaste vid Comosjön

Tid & Plats

29 sep. 09:00 – 02 okt. 18:00

Relais Villa Vittoria, Via Vecchia Regina, 62, 22010 Laglio CO, Italy

Om eventet

Det finns få ställen som är så magiskt vackra som Comosjön. Man kan ju inte direkt klaga på mat eller klimat heller! Därför har vi valt Relais Villa Vittoria för vår nästa retreat med mig.

Vi har hela detta fantastiska ställe för oss själva. Detta vackra hotell med 13 rum ligger precis vid Comosjön och kan stoltsera med en pool på första parkett med utsikt över sjö och berg. Vår tanke med våra hälsoboost-resor är att du som gäst ska kunna njuta av lugn och ro, god mat och dryck, att umgås med nära vänner och underbara människor du ännu inte känner.

Vi har gemensamma måltider, meditation- och yogasessioner. Vi erbjuder valfria aktiviteter och även mycket egentid för den som behöver. Detta är en resa för dig som vill varva ned, vila, drömma, boosta. Vi har 26 platser till vårens resa till den italienska drömmen Relais Villa Vittoria.

Inkluderar: *Ankomsttransfer, 3 nätter del i dubbelrum, Helpension (frukost, lunch & middag) inklusive dryck; vin, vatten, kaffe & te, Meditation och yoga med mig, Tillgång till hotellets spa med jacuzzi och bastu, Avresetransfer

Pris: 16 995 SEK (flyg tillkommer), Sjöutsikt: 850 SEK

Avbeställningsskydd: 785 SEK